Οι στόχοι

Για την Αχαΐα
Η αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Για την Αχαΐα» αποτελεί μία κοινή προσπάθεια πολιτών με ενεργή ακαδημαϊκή και επαγγελματική δράση και εμπειρία, η οποία στοχεύει στην παραγωγή, επεξεργασία και προώθηση ιδεών που θα αφορούν στην οικονομική, πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του νομού Αχαΐας.
Ποιοι Είμαστε | Για την Αχαΐα
Ποιοι Είμαστε | Για την Αχαΐα
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η εταιρία διοργανώνει εκδηλώσεις τοπικού και περιφερειακού χαρακτήρα, προωθεί στα ΜΜΕ τις δράσεις και τις θέσεις της, επικοινωνεί αμφίδρομα με τους πολίτες και συνεργάζεται με άλλους φορείς ή ιδιώτες με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του νομού Αχαΐας και της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Δυτικής Ελλάδας.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email