Συμφωνία των Πρεσπών, η μάχη της Ευρώπης

Συμφωνία των Πρεσπών, η μάχη της Ευρώπης

Εκδήλωση: «Συμφωνία των Πρεσπών, η μάχη της Ευρώπης»
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019, 20:00
Ξενοδοχείο Αστήρ, Πάτρα
Ομιλητές: Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνος Υφαντής

 

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00, στο χώρο του ξενοδοχείου Αστήρ, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Για την Αχαϊα» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Συμφωνία των Πρεσπών, η μάχη της Ευρώπης».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού και η ανάπτυξη σκέψεων και προβληματισμών για τα βήματα εφαρμογής της Συμφωνίας, και το περιεχόμενο των προβλέψεών της σε ένα πλήθος ιδιαιτέρως σημαντικών θεμάτων, εντός του πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την Αχαΐα
Η συζήτηση θα διεξαχθεί με κύριους ομιλητές τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, τον Αν. Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντίνο Υφαντή και την υποψήφια Βουλευτή Αχαϊας της Ν.Δ. κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Η εκδήλωση είναι δημόσια και ανοικτή προς το κοινό, στο οποίο θα δοθεί η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων προς τους ομιλητές.


Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email