Η Ομάδα

Χριστίνα Αλεξοπούλου

Χριστίνα Αλεξοπούλου | Για την Αχαΐα

Χριστίνα Αλεξοπούλου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Πάτρα (1978). Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου και έλαβε το Δίπλωμα της Πολιτικού Μηχανικού. Με αυτή την ιδιότητα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων από το 1998, υλοποιώντας πληθώρα έργων τοπικής, περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας. Έχει διατελέσει νομαρχιακή σύμβουλος του νομού (2006-2010) και συμμετέχει σε θέσεις ευθύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), στο Παράρτημα Αχαΐας και την Κεντρική Διοίκηση. Στα προσωπικά ενδιαφέροντά της εντάσσονται η πολιτική, ο ακτιβισμός, ο εθελοντισμός, η ισότητα και η υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

 

Είναι παντρεμένη με τον Πατρινό δικηγόρο Θεόδωρο Τζαμαλούκα και έχουν μία κόρη.

 

Αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένεια, το διάβασμα, τη μουσική και τον αθλητισμό. Σήμερα κατέχει τη θέση του προέδρου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Για την Αχαΐα».

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email