Η Ομάδα

Σταύρος Φραγκιάς

Σταύρος Φραγκιάς | Για την Αχαΐα

Σταύρος Φραγκιάς

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ο Σταύρος γεννήθηκε το 1973 στην Πάτρα. Σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών, και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, στα Πανεπιστήμια του Reading και του Newcastle, με μεταπτυχιακά στην διασφάλιση ποιότητας τροφίμων και στο μάρκετινγκ τροφίμων αντίστοιχα. Ανέλαβε τη διαχείριση της εταιρίας ΠΑΞΜΑΝ Ε.Π.Ε. το 2000, και μετέφερε την έδρα της εταιρείας στην ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, δίνοντας νέα πνοή στην δυναμική της εταιρείας. Υπό την διοίκηση του, η εταιρεία αύξησε την γκάμα των προϊόντων της και μπήκε σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

 

Η ΠΑΞΜΑΝ Ε.Π.Ε. λειτουργεί στην τωρινή της μορφή από το 1992 και είναι μετεξέλιξη της ατομικής εταιρείας του Διονύση Φραγκιά (1979). Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον παραγωγή μιγμάτων Α΄ υλών για τη βιομηχανία μη αλκοολούχων ποτών και χυμών, τόσο στη Ελληνική αγορά, όσο και στο Εξωτερικό. Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στα Βαλκάνια και στην Μέση Ανατολή, πουλώντας είτε απευθείας σε εργοστάσια εμφιάλωσης, είτε μέσω αντιπροσώπων.

 

Είναι παντρεμένος με την Έφη Γιαννακίδου και περήφανος πατέρας του Διονύση και του Γιάννη. Ο Σταύρος κατέχει τη θέση του γραμματέα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Για την Αχαΐα».

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email