Η Ομάδα

Γιώργος Νικολακόπουλος

Γιώργος Νικολακόπουλος | Για την Αχαΐα

Γιώργος Νικολακόπουλος

ΜΕΛΟΣ ΔΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1969 στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής μόδας «Instituto Secoli» του Μιλάνου (1990, Ιταλία) αντικείμενο της οποίας αποτελεί η εκπαίδευση των σπουδαστών ως Μηχανικών Παραγωγής – Μοντελίστ, για την στελέχωση της βιομηχανίας ετοίμου γυναικείου και ανδρικού ενδύματος.

 

Είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Αφοί Νικολακόπουλοι Ο.Ε. με έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, από το 1990, στον σχεδιασμό και την παραγωγή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, με πελάτες τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από το Δημόσιο τομέα. Ο Γιώργος είναι μέλος του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος του οργανισμού International Register of Certified Auditors (IRCA).

 

Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Ασπασία Ασημακοπούλου και έχει τέσσερις κόρες. Αγαπά τη φωτογραφία, την ιστιοπλοΐα και τα ταξίδια, και κατέχει τη θέση του μέλους του Δ.Σ. στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Για την Αχαΐα».

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email