Η Ομάδα

Αντώνης Σπυρόπουλος

Αντώνης Σπυρόπουλος | Για την Αχαΐα

Αντώνης Σπυρόπουλος

ΤΑΜΙΑΣ

Ο Αντώνης γεννήθηκε το 1980 στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών. Έχει εξειδικευτεί στην εκπόνηση τοπογραφικών μελετών και  από το 2005 δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ πεδίο τοπογραφικών εργασιών που περιλαμβάνουν εφαρμογές σε έργα οδοποιίας επαρχιακών οδών δασικών οδών και διαδρομών πεζοπορίας, στη χαρτογράφηση δικτύων οπτικών ινών και την παραγωγή ψηφιακών χαρτών και την πιστοποίηση . Η επαγγελματική του διαδρομή περιλαμβάνει συνεργασίες τόσο με εταιρείες όπως η CYTA, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, η TERRA Ε.Π.Ε. όσο και με εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Ο Αντώνης είναι λάτρης του Kite-surf και ένας από τους κύριους δημιουργούς και οργανωτές του Φεστιβάλ Kite-Surf που λαμβάνει χώρο κάθε καλοκαίρι, σε ετήσια βάση, στην παραλία του Δρεπάνου. Παράλληλα αγαπά τον αθλητισμό και το χειμερινό σκι, ενώ στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται ο ακτιβισμός και  ο εθελοντισμός. Ο Αντώνης κατέχει τη θέση του ταμία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Για την Αχαΐα».

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email