Οι ιδέες μας

Για την Αχαΐα
Cape Drepano | Για την Αχαΐα

Το Cape Drepano αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια έναν από τους καλύτερους προορισμούς KiteSurf στην Ελλάδα, προσελκύοντας αθλητές από πολλές διαφορετικές χώρες.

Read More
Παραγωγή | Για την Αχαΐα

Η φυτική-γεωργική παραγωγή του νομού περιλαμβάνει: αμπελώνες, ελαιώνες, καλλιέργειες εσπεριδοειδών, σταφίδας, κηπευτικών & δημητριακών.

Read More
Αεροδρόμιο | Για την Αχαΐα

Ο κρατικός αερολιμένας του Αράξου ανήκει στην ομάδα των αεροδρομίων της χώρας, στα οποία η ετήσια κίνηση έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των 100,000 επιβατών ανά έτος.

Read More
Λιμάνι | Για την Αχαΐα

Ο τριτογενής τομέας (παροχή υπηρεσιών) συγκεντρώνει, διαχρονικά, το μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Πατρών.

Read More
Αμυντική Βιομηχανία | Για την Αχαΐα

Ο Νομός Αχαΐας διαθέτει εκτεταμένες υποδομές τόσο στο χώρο της Αμυντικής βιομηχανίας όσο και στο χώρο των στρατιωτικών υποδομών. Το εργοστάσιο Ε.Α.Σ.

Read More

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Newsletter

Γίνεται καταγραφή του email σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μέσω newsletter.

email
email