Cape Drepano

Cape Drepano

Cape Drepano | Για την Αχαΐα
Το Cape Drepano αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια έναν από τους καλύτερους προορισμούς KiteSurf στην Ελλάδα, προσελκύοντας αθλητές παγκοσμίου επιπέδου από πολλές διαφορετικές χώρες.
Ξεκίνησε από μία μικρή ομάδα φίλων και την ιδιαίτερη αγάπη τους για ένα άθλημα το οποίο ήταν άγνωστο στη χώρας μας, και εξελίχθηκε σε ένα μόνιμο αθλητικό φεστιβάλ με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, που κάθε χρόνο γεμίζει με ζωή μία παραλία και μια ολόκληρη περιοχή, που ποτέ δεν αναζήτησε να αποκτήσει ανάλογα χαρακτηριστικά.
Cape Drepano | Για την Αχαΐα
Το Cape Drepano δείχνει ότι κάθε τι που θεωρείται ανέφικτο, μπορεί να γίνει εφικτό! Ότι η φυσιογνωμία του κάθε χώρου εξαρτάται από τη ΔΙΚΗ μας και μόνο παρουσία και δράση! Ότι ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να υπάρξει σε σημεία που πριν κανένας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί! Και αυτό πρέπει να καλλιεργηθεί, να ενδυναμωθεί και διευρυνθεί.
Cape Drepano | Για την Αχαΐα
Το Cape Drepano πρέπει να μετεξελιχθεί σε έναν ελκυστικό, καλαίσθητο και οργανωμένο πόλο αθλητικού τουρισμού με βάση το άθλημα του Kite Surf, με πολεοδομικό ανασχεδιασμό των χώρων και προσέλκυση δραστηριοτήτων που θα ζωντανέψουν την εικόνα του χώρου και θα προσθέσουν αξία, καθιστώντας τον ακόμα περισσότερο γνωστό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.